Welkom bij Huishuren.nu

Wij brengen uw woning in de verhuur en onderzoeken zaken die van belang kunnen zijn bij verhuur van de woning. (b.v. erfdienstbaarheden, bestemming en andere juridische aspecten.)

Wij gaan actief voor u aan het werk, zo brengen wij o.a. bij collega makelaars uw woning onder de aandacht. Verder wordt uw woning professioneel gepresenteerd in de verhuur brochure en op onze eigen website www.huishuren.nu

Door de ‘TE HUUR’ posters of borden wordt uw woning maximaal onder de aandacht gebracht. Wij informeren de belangstellenden, verzorgen de bezichtigingen en houden u regelmatig op de hoogte van de vorderingen en de reacties die wij ontvangen.

Op verzoek verzorgen wij advertenties in de media. De kosten van de advertenties worden apart doorberekend. Onze bemiddeling is exclusief de kosten van externe partijen, die wij eventueel op uw verzoek moeten inschakelen.

Wij doen voor u de prijsonderhandelingen. Door onze ervaring en kennis weten wij hoe te handelen, welke voorwaarden redelijk zijn en met welke factoren men rekening dient te houden. Wij stellen de huur overeenkomst op. Wij voorzien de huurder van alle noodzakelijke informatie en onderhouden het contact.