Wilt u uw woning of appartement verhuren?

LBL Vastgoedbeheer regelt alles

Wilt u een appartement of woning verhuren? LBL Vastgoedbeheer zorgt voor een snelle en soepele verhuur. We regelen niet alleen geschikte huurders, we letten ook op alle juridische, administratieve en financiële zaken die bij het verhuren van een woning komen kijken

Vrije sector huur
Wij verhuren alleen woningen die particulier of bedrijfseigendom zijn. De huurovereenkomsten worden voor minimaal 6 maanden afgesloten.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. U schrijft zich in en betaalt hiervoor € 10,- per jaar. Wij gaan direct voor u aan de slag en naast ons eigen netwerk brengen wij uw woning onder de aandacht van makelaars en potentiële huurders. Dit doen we niet alleen met ‘Te huur’-borden, maar ook in brochures en op onze eigen en op algemene websites.

We handelen alles af
We informeren de belangstellenden, verzorgen de bezichtigingen, houden u op de hoogte van de reacties en de voortgang. Daarnaast nemen we de prijsonderhandeling voor onze rekening en stellen de huurovereenkomst op.

We onderhouden vervolgens het contact met de huurder en regelen alle financiële en administratieve zaken. Aan het einde van de huurperiode wikkelen we alles voor u af, van huuropzegging tot controle van het pand.

Kosten
De courtage bij verhuur is 9% van de bruto jaarhuur (excl. btw). Wij houden de courtage maandelijks in.

LBL Vastgoedbeheer regelt alles voor u.
U hoeft alleen maar uw woning in te schrijven.

  Naam:
  Adres:
  Postcode:
  Woonplaats:
  Telefoon:
  E-mailadres:
  Aanbod:
  Foto bijvoegen: